Ξενοδοχείο στην Κίνα έχει δωμάτια με τίγρεις

Το παράξενο βίντεο γυρίστηκε σε ένα καινούριο ξενοδοχείο στην Κίνα, με τα δωμάτιά του να βλέπουν κατευθείαν μέσα στις εγκαταστάσεις ενός καταφυγίου με τίγρεις.

Τα πλάνα γυρίστηκαν στην πόλη Νατόνγκ της επαρχίας Τζιανγκσού στις 19 Γενάρη και δείχνουν τη θέα μέσα από ένα από τα δωμάτια στο ξενοδοχείο .

Μια εντυπωσιακή λευκή τίγρηφαίνεται να βαδίζει πέρα δώθε, μπροστά από ένα παράθυρο με τζάμι που σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αντέχει μέχρι και έκρηξη βόμβας.

Σύμφωνα με το προσωπικό του ξενοδοχείου, υπάρχουν τέσσερα δωμάτια απ’ όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις μεγάλες γάτες απευθείας από τα δωμάτιά τους, χωρίς να έχει ακόμα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό.

Ωστόσο, ήδη το καινούριο ξενοδοχείο έχει καταφέρει να προκαλέσει έντονες κριτικές στα social media, με αρκετούς χρήστες να κάνουν λόγο για κακοποίηση των άγριων ζώων.

«Έχει ρωτήσει κανείς για τα αισθήματα των τίγρεων; Μήπως θα τρώνε περισσότερο φαγητό, όταν το ξενοδοχείο θα βγάζει περισσότερα χρήματα;» σχολίασε κάποιος χρήστης για το ξενοδοχείο με θέα τις τίγρεις.

«Πάντως εγώ δεν θα κοιμόμουν με τίποτα στο ίδιο δωμάτιο με μια τίγρη, είτε έχει τζάμι που αντέχει ακόμα και έκρηξη πυρηνικής βόμβας» σχολίασε με χιούμορ κάποιος άλλος σχολιαστής.

Εσείς, θα τολμούσατε να κοιμηθείτε εκεί μέσα;

Σχετικές δημοσιεύσεις