ΟΑΣΑ: “Επιστρατεύονται” 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ για την καθημερινή συγκοινωνία

200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ “ρίχνει” στη μάχη ο ΟΑΣΑ προκειμένου να “ανακουφίσει” την καθημερινή συγκοινωνία. Ποιες περιοχές θα αποκτήσουν επιπλέον δρομολόγια. Μικρά και μεγάλα πούλμαν μπαίνουν στη “μάχη”.

Περισσότερα από 100 λεωφορεία των ΚΤΕΛ θα κυκλοφορούν από αύριο Δευτέρα στους δρόμους της Αθήνας, ενώ, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, θα προστεθούν στο δυναμικό του ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) και τα υπόλοιπα 100 λεωφορεία, ώστε να ενισχυθεί το επίπεδο της εξυπηρέτησης στο δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.

Στην πλειονότητα τους τα συγκεκριμένα λεωφορεία δρομολογούνται σε περιφερειακές γραμμές (Βόρειας, Νότιας, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής) ώστε να ενισχυθούν τα δρομολόγια στο κέντρο της Αθήνας με τα λεωφορεία των ΟΣΥ, τα οποία και αντικαθίσταται από τα ΚΤΕΛ.

200 οχήματα και 500 οδηγοί

Η σύμπραξη με τα ΚΤΕΛ κρίθηκε απαραίτητη και αποτελεσματική, καθώς με αυτήν εντάσσονται συνολικά 200 οχήματα και 550 επιπλέον οδηγοί σε ημερήσια βάση στο σύστημα των αστικών συγκοινωνιών αρμοδιότητας ΟΑΣΑ. about:blank

«Το σχέδιο για την ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ με την ανάθεση της εκτέλεσης των περιφερειακών γραμμών στα ΚΤΕΛ Αττικής, υλοποιείται βάσει ακριβώς του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει.

Σχετικές δημοσιεύσεις