Οι επιθετικοί διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες της σεζόν

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2020-21, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει δεύτερος και να στοχεύει τώρα στην κατάκτηση του κυπέλλου το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Στην μέχρι τώρα διαδρομή της αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη (σ.σ. ο ΠΑΟΚ μετείχε στα προκριματικά του Champions League, όπου έφτασε ως τα πλέι οφ, και, μετά τον αποκλεισμό του από την Κράσνονταρ συνέχισε στους ομίλους του Europa League), τέσσερις ποδοσφαιριστές, επιθετικοί όλοι, πρώτευσαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες.
Αναλυτικά, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ο ποδοσφαιριστής με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν, με 3.540 λεπτά.
Στην κατηγορία των σκόρερ πρώτευσε ο Χρήστος Τζόλης, μολονότι έχει περισσότερο από τρεις μήνες να σκοράρει, με 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Πολωνός Κάρολ Σφιντέρσκι πρώτευσε στην κατηγορία των συμμετοχών, έχοντας συμπληρώσει 48 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, ο Πολωνός είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μόνο στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος, με τα 11 γκολ που σημείωσε.
Τέλος, ο Τσέχος επιθετικός, Μίκαελ Κρμέντσικ, με τα οκτώ γκολ που σημείωσε στα 27 παιχνίδια που πήρε μέρος, είναι ο πρώτος σε αναλογία σκοραρίσματος ανά χρόνο παρουσίας, με ένα γκολ σε κάθε 159,5 λεπτά.
Απομένει ο τελικός Κυπέλλου του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό όπου θα διαφοροποιηθούν οι παραπάνω τιμές για μικρή ή μεγαλύτερη απόκλιση.

Σχετικές δημοσιεύσεις