Οι πολίτες μπροστά! Ένας δυνατός νέος συνδυασμός που διεκδικεί τον Δήμο Εμμανουήλ Παππά Σερρών – Μια πρώτη γνωριμία.

Η δυναμική του συνδυασμού είναι πρωτοφανής με πλήθος πολιτών να θέλουν να συμμετέχουν σε ένα συνδυασμό που όπως αποκαλούν, περικλείεται από καθαρούς ανθρώπους στο χώρο της πολιτικής, που ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και όχι τα μικροσυμφέροντά τους.

Οι Πολίτες μπροστά έχουν πρωτοπόρο στον αγώνα τους, τον Χρήστο Τσούκαλο από το Νέο Σούλι και ιδιαίτερα αγαπητό σε όλες τις κοινότητες που περικλείουν το Δήμο Εμμανουήλ Παππά, ενός ιστορικού Δήμου.

Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά είναι ο πέμπτος σε πληθυσμό και έβδομος σε έκταση Δήμος του Νομού Σερρών, βρίσκεται στο Κεντροανατολικό τμήμα του Νομού και συνορεύει Βορειοδυτικά με το Δήμο Σερρών, Βορειοανατολικά με το Νομό Δράμας, Νοτιοδυτικά με το Δήμο Βισαλτίας και Νοτιοανατολικά με το Δήμο Νέας Ζίχνης.

Αποτελείται από 17 οικισμούς – 16 Κοινότητες (Χρυσό, Πεντάπολη, Ν.Σούλι, Αγ.Πνεύμα, Εμμανουήλ Παπά, Μέταλλα-Συκιά, Δαφνούδι, Τούμπα, Ν.Σκοπό, Νεοχώρι, Μονόβρυση, Βαλτοτόπι, Ψυχικό, Παραλίμνιο, Πεθελινό και Μεσοκώμη). Η έδρα του Δήμου (Κοινότητα Χρυσού) απέχει μόλις 10 χλμ από την πόλη των Σερρών μέσω της Εθνικής Οδού Σερρών-Δράμας.

Σχετικές δημοσιεύσεις