Ο Vincent Cassel είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας της Miuccia Prada και του Raf Simons

Τον περασμένο χειμώνα η Miuccia Prada και ο Raf Simons επέλεξαν μια ασυνήθιστη ομάδα μοντέλων για να παρουσιάσουν την συλλογή τους για τον οίκο Prada στην πασαρέλα. Οι Pra-daddies, όπως τους αποκάλεσε αργότερα το διαδίκτυο, ο 70χρονος ηθοποιός Jeff Goldblum και ο 63χρονος Kyle MacLachlan περπάτησαν στην πασαρέλα για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022. Το αποτέλεσμα έμοιαζε σαν update στο θρυλικό show του οίκου AW12, όταν οι Willem Dafoe, Gary Oldman και Adrien Brody εμφανίστηκαν στο runway φορώντας δημιουργίες του οίκου.

Φαίνεται ότι η Miuccia και ο Raf Simons, που βρίσκονται πίσω από την καλλιτεχνική διεύθυνση του ιταλικού οίκου, συνεχίζουν να αντλούν έμπνευση από την αισθητική του γοητευτικού ώριμου άνδρα. Αυτό αποδεικνύει η νέα καμπάνια της Prada που μόλις «προσγειώθηκε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πρωταγωνιστή τον Vincent Cassel, ο οποίος ποζάρει δίπλα στη Letitia Wright, στην Guinevere van Seenus και στην αγαπημένη Hunter Schafer.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που τράβηξε ο φωτογράφος David Sims, ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίζεται καθισμένος στην άκρη μιας μπανιέρας με ένα κομψό μαύρο κοστούμι από τη συλλογή SS23, Touch of Crude, της Prada.

Σχετικές δημοσιεύσεις