Ποιοι παίζουν με τις ζωές των Σερραίων;

Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Για ακόμα μια φορά στις Σέρρες γινόμαστε μάρτυρες της φιλοσοφίας «πάμε και όπου βγει» στην άσκηση διοίκησης από τους εκλεκτούς της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Αντιδήμαρχος Έργων Γ. Νυχτοπάτης, κατήγγειλε δημόσια πως το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών έχει σοβαρά προβλήματα μιας και η μελέτη στατικής επάρκειας της κερκίδας που γειτνιάζει με το σχολικό κτήριο όπως και του στεγάστρου στην κερκίδα των επισήμων, δείχνει πως δεν έχουν στατική επάρκεια.

Όπως επισήμανε μάλιστα, όλα αυτά ήταν γνωστά στον Δήμαρχο, στον ΟΠΑΚΠΑ και τους Αντιδημάρχους πριν από τις εκλογές και τα αποσιώπησαν.

Λίγη ώρα αργότερα βέβαια, αυτή η συνέντευξη κατέβηκε από το διαδίκτυο και αυτή η είδηση δεν γράφτηκε και δεν ειπώθηκε πουθενά. Σαν να έπεσε γενικό σιωπητήριο για να κουκουλωθεί το θέμα.

Εμείς σεβόμενοι τον θεσμικό μας ρόλο δεν αποσιωπούμε τίποτα και ζητάμε από όλους εμπλεκόμενους φορείς να παρέμβουν και να τοποθετηθούν, γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά την ασφάλεια των Σερραίων πολιτών.

Εδώ λοιπόν προκύπτουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα:

·         Τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Νυχτοπάτης είναι τα αληθή;

·         Ο εισαγγελέας θα παρέμβει από τη στιγμή που υπάρχει δημόσια καταγγελία από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο;

·         Ο κ. Δήμαρχος θα απαντήσει σε όσα του καταλογίζει ο κ. Νυχτοπάτης;

·         Ποιος υπέγραψε ώστε να δοθεί η αδειοδότηση του γηπέδου χωρίς τη μελέτη στατικής επάρκειας;

·         Ποιες ενέργειες θα γίνουν από εδώ και πέρα;

·         Τέλος γιατί κατέβηκε από το YouTube η δημόσια συνέντευξη του κ. Νυχτοπατη; Ποιος παρενέβη και σε ποιον έκανε την παρέμβαση;

Σχετικές δημοσιεύσεις