Ρομπέρτο Καβάλι – Απέκτησε έκτο παιδί στα 82 του

Αν και είναι 82 ετών, ο Ρομπέρτο Καβάλι βιώνει εκ νέου την εμπειρία της πατρότητας. Για την ακρίβεια, για έκτη φορά. Ο διάσημος Ιταλός μόδιστρος απέκτησε έναν γιό, από την τρίτη σύντροφο της ζωής του, τη Σουηδέζα Σάντρα Νίλσον. Στο παρελθόν η 38χρονη Νίλσον είχε υπάρξει playmate και τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Καβάλι.

«Η Σάντρα είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν το είδα μετά τη γέννησή του» δήλωσε στο ιταλικό περιοδικό Novella 2000 ο Ρομπέρτο Καβάλι για τη γέννηση του έκτου παιδιού του.

Ο ίδιος ο Ιταλός σχεδιαστής αποκάλυψε πως το παιδί θα πάρει το όνομα του πατέρα του. «Το όνομα του θα είναι Τζιόρτζιο, όπως του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί σκότωσαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών», ανέφερε ο 82χρονος Ιταλός.

Τα δύο πρώτα παιδιά του Καβάλι, γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’60 και ήταν καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του, Σιλβανέλα Τζιανόνι, με την οποία χώρισε το 1974. Το 1980 παντρεύτηκε τη σχεδιάστρια μόδας Εύα Μαρία Ντούρινγκερ από την Αυστρία, αποκτώντας άλλα τρία παιδιά μαζί της.

Σχετικές δημοσιεύσεις