Συγκινητική η προσφορά των Σερραίων κτηνοτρόφων προς τους πυρόπληκτους

Οι Σερραίοι κτηνοτρόφοι έχουν σπάσει κάθε «ρεκόρ» προσφοράς προς τους πυρόπληκτους, σύμφωνα με τον Πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος (Α.Κ.Κ.ΕΛ.) Βάκη Τσιομπανίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιομπανίδη, πριν από μερικές μέρες μια νταλίκα με τριφύλλι έφυγε από τα Χρυσοχώραφα Ηράκλειας και σήμερα φορτώθηκε ακόμη ένα επικαθήμενο με τριφύλλι από το Βαλτερό, ενώ έχει καταγεγραμμένα άλλα 8 φορτηγά από την περιοχή των Σερρών.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων στους Στέφανο Γιάνναρο, Αποστόλη Γκόσιο και Προσνικλή Αθανάσιο. Και σε όλα τα παιδιά από Σέρρες για το μεγαλείο ψυχής. Χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους συνεχίζεται το έργο μας, χωρίς αυτούς όλους που έδωσαν από το υστέρημα τους στους πληγέντες συναδέλφους δεν θα είχαμε κάνει απολύτως τίποτα. Όλα τα ευχαριστώ είναι λίγα !!!! Να θυμίσουμε πως το κόστος των μεταφορικών προς τις πυρόπληκτες περιοχές τα έχει αναλάβει η εταιρεία εξοπλισμών κτηνοτροφικών μονάδων MILKPLAN και τους ευχαριστώ εκ μέρους όλων» ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Τσιομπανίδης.

Σχετικές δημοσιεύσεις