Συγχρονισμένη κολύμβηση – Στην κορυφή της Ελλάδας ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου (ΚΟΗ) αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή του χειμερινού πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α που έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» . Μετά την ανάδειξη της Μαρίνας Βαγκέ ως κορυφαίας αθλήτριας στις φιγούρες και την πρώτη θέση στο ντουέτο με τις Βαγκέ και Σκευάκη, ήρθε και το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο ομαδικό. Την ομάδα του ΚΟΗ απάρτιζαν οι αθλήτριες:

ΒΑΓΚΕ ΜΑΡΙΝΑ,
ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,
ΚΟΥΤΡΑΚΗ ΑΡΤΕΜΗ
ΛΑΜΠΑΚΗ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΓΚΑΝΑΡΑΚΗ ΜΥΡΤΩ,
ΜΑΣΚΙΝΗ ΛΕΩΝΙΔΙΑ,
ΣΚΕΥΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ και
ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Ο ΚΟΗ συγκέντρωσε 71.6962 βαθμούς, έναντι 71.0158 του Νηρέα Χαλανδριου και 69.9256 του ΝΟ Χανίων.

Η προπονήτρια Λέλα Μαμιαούρη που μαζί με την έτερη τεχνικό της ομάδας Πελαγία Λιαδάκη, οδήγησαν στην επιτυχία τον ΚΟΗ,  δήλωσαν.

«Νιώθουμε βαθιά συγκίνηση και ικανοποίηση για την επιτυχία της ομάδας μας στους χειμερινούς αγώνες Κορασίδων Α’.  Παρά τις δυσκολίες που έχει φέρει στις ζωές μας η πανδημία, τα κορίτσια μας δεν έκαναν στιγμή πίσω! Έτσι το αποτέλεσμα αυτού του πρωταθλήματος, αλλά και όλων των αγώνων που έχουμε περάσει, είναι αποτέλεσμα προσπάθειας χρόνων. Τα κορίτσια μας, αγωνίστηκαν με την ψυχή τους και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Είμαστε έτοιμες να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για τα επόμενα πρωταθλήματα και να πετύχουμε τους στόχους μας’.

Σχετικές δημοσιεύσεις