Συνεχίζονται οι «ουρές» στα διόδια Λαγκαδά- «Ρώσικη ρουλέτα» με την ασφάλεια των πολιτών «παίζει» η Εγνατία Α.Ε.

Ανυποχώρητη εμφανίζεται η Εγνατία Οδός Α.Ε. μπροστά στον παραλογισμό και την επικινδυνότητα της εγκατάστασης του σταθμού διοδίων στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Έχουν περάσει πέντε ημέρες από την «πρεμιέρα» λειτουργίας των διοδίων και από τις πρώτες ώρες διαφάνηκαν τα σοβαρά προβλήματα, που εκτός από τις ατελείωτες «ουρές» που δημιουργούνται σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, κυρίως… παίζει «ρώσικη ρουλέτα» με την ασφάλεια των πολιτών.

Ο σταθμός βρίσκεται «πάνω» στη στροφή, σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και πολλοί προμηνύουν ότι είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάποιο ατύχημα (στην καλύτερη;) ή δυστύχημα (στη χειρότερη).

Από την πρώτη ημέρα, οι διαμαρτυρίες πολιτών ήταν έντονες και μάλιστα εστάλησαν και σχετικές επιστολές προς την Εγνατία Οδό Α.Ε., η οποία μέχρι σήμερα επιλέγει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες και δεν έχει εκδώσει καν ανακοίνωση για την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, άνδρες της τροχαίας αναγκάζονται να βρεθούν στο σταθμό και να ανοίγουν τις μπάρες, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και να αποκατασταθεί η ροή των οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις