Τι απάντησε ο οδηγός Μισελέν όταν το Burger King ζήτησε αστέρι για το μπέργκερ του

Η αναπάντεχη απάντηση του οδηγού Μισελέν

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 2/10/2020 | 10:25

Ο υπεύθυνοι της Burger King στο Βέλγιο πιστεύουν πως το μπέργκερ τους είναι τόσο δυνατό που αξίζει αστέρι Μισελέν. Ναι.

Και μάλιστα το πιστεύουν τόσο πολύ που η νέα διαφημιστική καμπάνια της αλυσίδας για το Master Burger διερωτάται: “Δεν αξίζουμε ένα αστέρι (Μισελέν);”

Το μπέργκερ άνγκους με το λιωμένο τσένταρ, τη μαγιονέζα με μουστάρδα και τα κρεμμύδια, το τραγανό μπέικον, τη ζουμερή ντομάτα, και τη τραγανή ρόκα είναι ο σταρ!

Η εταιρεία μάλιστα, το πήγε κι ένα βήμα πιο πέρα, δημιούργησε μια διαδικτυακή συλλογή υπογραφών στην οποία οι υπεύθυνοι πρώτα περιγράφουν με τον πιο λαχταριστό τρόπο το νέο τους μπέργκερ και μετά ζητούν να αναγραφεί στον οδηγό Μισελέν!

“Αν από το 1954 δεν έτυχε να δοκιμάσετε το Burger King, θα βρείτε όλη μας την προσωπικότητα σε αυτό το Master Burger. Άλλωστε, υπάρχουν πολλά εστιατόρια στο βιβλίο σας που να προτείνουν κάτι τόσο ξεχωριστό, έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά και όλα αυτά εγγυημένα χωρίς κράτηση 3 μήνες νωρίτερα;”

Κι όμως ο οδηγός Μισελέν απάντησε! 

“Ποιος είπε πως χρειαζόμαστε ασημένια μαχαιροπίρουνα; Έτοιμοι για δοκιμή και αξιολόγηση από έναν ειδικό του οδηγού Μισελέν;” γράφει και έπειτα αναφέρει όλες τις προϋποθέσεις! Και ποιες είναι αυτές; Ποιότητα υλικών, διαχείριση μαγειρικής τεχνικής, αρμονία γεύσεων, προσωπικότητα του σεφ, περιοδικότητα του πιάτου στον χρόνο και στο μενού.

“Ραντεβού την 1η Νοεμβρίου” τους έγραψαν!

Σχετικές δημοσιεύσεις