Υπόθεση Αλκη Καμπανου – Δεν πήγαμε για να σκοτώσουμε είπε ο πρώτος απολογούμενος

Ενώπιον της έδρας, βρέθηκε ο 1ος κατηγορούμενος, ο οποίος αρχικά ζήτησε συγγνώμη για τον θάνατο του Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.”Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Να μην είχα εμπλακεί ποτέ σε ομάδες και συνδέσμου, αλλά είναι αργά”, είπε αρχικά” δήλωσε αρχικά ενώ για την σχέση του με τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι ήταν μέλος και “πήγαινε να δει ματς”.

Είπε επίσης

“Πήγαμε στο Παλατάκι, είδαμε τον αγώνα και γυρίσαμε κατά τις 11. Αφήσαμε τα πανιά, πήγα να φάω κάτι. Είχε κόσμο ο Σύνδεσμος, περίπου 10 άτομα. Από τους κατηγορούμενους ήμουν εγώ με τον δεύτερο, ο τέταρτος, ο τρίτος, ο δέκατος, και ο εντέκατος. Υπήρχε η συζήτηση ότι έγινε κάτι στο Ωραιόκαστρο, ήρθαν κάποια παιδιά, αγόρασαν μια μπλούζα και μας το είπαν. Μιλούσαμε για να πάμε προς τα εκεί, για να κάνουμε ένα οπαδικό επεισόδιο“.

Όπως επεσήμανε, μετά από σχετική ερώτηση της έδρας, οπαδικό επεισόδιο “είναι να κυνηγήσουμε, να χτυπήσουμε κάποιον, όχι να γίνει αυτό που έγινε”. “Μπήκαμε στα αμάξια μας, κάναμε έναν γύρο. Όλους τους γνώριζα, εκτός από τον δωδέκατο. Είχαμε σκοπό ένα επεισόδιο, ψάχναμε οπαδούς του Άρη”, συνέχισε περιγράφοντας τις κινήσεις των κατηγορουμένων πριν την επίθεση.

Σχετικές δημοσιεύσεις