Φεύγας – Η κυβέρνηση υψώνει ασπίδα προστασίας για τα ελληνικά νοικοκυριά!

Η κυβέρνηση υψώνει ασπίδα προστασίας για τους καταναλωτές από την οικονομική απειλή της ενεργειακής κρίσης, τόνισε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.
Συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο Αρετή Μπίτα, ο κ. Φεύγας εκτίμησε πως η ενεργειακή αυτή κρίση, δεν θα επηρεάσει την ανάπτυξη που προβλέπεται για τη χώρα μας τα επόμενα χρόνια, ανάπτυξη η οποία αναμένεται να είναι σημαντική και σταθερή. Όπως υποστήριξε, οι πόροι του ταμείου ανάκαμψης αλλά και η ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο με συστηματική δουλειά από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη τα τελευταία δύο χρόνια και η προσέλκυση επενδύσεων, μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Επιπροσθέτως, τόνισε πως η Κυβέρνηση, όπως ήταν δίπλα στους πολίτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έτσι και τώρα, θα είναι δίπλα στους Έλληνες πολίτες και καταναλωτές.
Όσον αφορά την κύρωση από τη Βουλή της συμφωνίας ανάμεσα στη χώρα μας και τη Γαλλία, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ότι με τη συμφωνία αυτή, η χώρα μας, από κομπάρσος, γίνεται συνδιαμορφωτής των εξελίξεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό διότι, η εν λόγω συμφωνία είναι σημαντική για δύο λόγους. Ο πρώτος, έχει να κάνει με την αναβάθμιση των εξοπλιστικών μας δυνατοτήτων, με όπλα νέας γενιάς και σύγχρονης τεχνολογίας, ικανά να παράξουν τη μέγιστη προστασία από κάθε κίνδυνο. Ο δεύτερος, διότι σε ένα γεωπολιτικό πεδίο που αλλάζει, η Ελλάδα αποκτά έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο, δείχνοντας τον δρόμο και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους για μια σειρά θεμάτων που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, όπως η κοινή άμυνα της γηραιάς ηπείρου και ο ευρωστρατός. 
Τέλος, αναφερόμενος στα ζητήματα της Νέας Δημοκρατίας και ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου ο κ. Φεύγας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πορεία εγγραφών νέων μελών οι οποίες όπως είπε παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις αλλά και οι ανανεώσεις των συνδρομών των υφιστάμενων μελών οι οποίες πηγαίνουν εξίσου καλά. 

Σχετικές δημοσιεύσεις