Seven of Hearts – «Untamed» Νέο Τραγούδι & Music Video

Οι Seven of Hearts μας αποκαλύπτουν τον ατμοσφαιρικό Art-pop κόσμο τους μέσα από το ντεμπούτο τους single «Untamed» και μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στο ατίθασο μουσικό τους συμπάν!

Οι μελωδίες των Seven of Hearts κινούνται αβίαστα μέσα στον χρόνο της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας με επιρροές τόσο από παλαιοτέρα όσο και νεότερα κινήματα. Στο «Untamed» συνθέτουν συνδυάζοντας synths, ηλεκτρονικά  beats με «πειραγμένα» guitar riffs και γεμάτη πάθος ερμηνεία, ένα περιπετειώδες μουσικό τοπίο που σίγουρα θα σας ταξιδέψει! Τα παραπάνω συμπληρώνει με πολύ όμορφο τρόπο η εξιστόρηση και η θεματολογία με την οποία καταπιάνονται. 

Σημαντικό στοιχείο στην παρουσίαση της μουσικής τους αποτελεί η αρμονική και ζωτική συνύπαρξη της εικόνας, με το πρώτο τους μουσικό video να εξελίσσεται σουρεαλιστικά μεταξύ των στοιχείων της φωτιάς και του νερού… αναζητώντας τη διαφυγή στην αγάπη.

Το «Untamed» των Seven of Hearts έρχεται για να τιθασεύσει τις αισθήσεις μας και να μας εισαγάγει στον πρωτότυπο ηχοτόπιο τους, που είναι δομημένο από υπέροχες ατμοσφαιρικές Art-pop μελωδίες… απολαύστε το!

Βρείτε το «Untamed» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/40zZf3v
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3JzDh9Q
Deezer: https://bit.ly/3JDg72h
Amazon Music: http://bit.ly/3LIB8vf

Σχετικές δημοσιεύσεις