ΑΘ. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ – “ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ” – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των Επαγγελματικών Σωματείων, που ανήκουν στη δύναμη της ΟΕΒΕΣΣ, στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου Σερρών για κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για μια καλή νέα χρονιά , με λιγότερα προβλήματα για τους επαγγελματίες και καλύτερες μέρες για την αγορά.
«Γνωρίζετε πολύ καλά πως το Επιμελητήριο βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλα τα σωματεία , στηρίζει τις δίκαιες διεκδικήσεις σας , παρεμβαίνει για ζητήματα που σας απασχολούν και είναι πάντα πρόθυμο να παράσχει την όποια δυνατή βοήθεια. Θα ήθελα λοιπόν να σας υπενθυμίσω πως το Επιμελητήριο Σερρών είναι πάντα εδώ, ομπρέλα όλων των επαγγελματιών , σύμμαχος και συμπαραστάτης, για να δίνουμε από κοινού όλους τους αγώνες, σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους τους επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς κλάδους», τόνισε ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗ FOODEXPO 2023
Για ακόμη μία χρονιά, η εύφορη γη των Σερρών θα αναδειχθεί, σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών διεθνώς, που θα διεξαχθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2023 στο Metropolitan Expo.
Οι σερραϊκές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου ,θα προβάλλουν τα σπουδαία προϊόντα τους και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τη σύναψη σημαντικών συμφωνιών.
Το Επιμελητήριο Σερρών επενδύει για ακόμη μία φορά στην εξωστρέφεια και θα έχει δυναμική παρουσία στη FOODEXPO , δείχνοντας στους χιλιάδες επισκέπτες πως οι Σέρρες είναι ένας τόπος να ζεις και να επιχειρείς.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ
Το Επιμελητήριο Σερρών θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, στην 9η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με την επωνυμία WORLDFOOD, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία στις 18-20 Απριλίου 2023.
Το Επιμελητήριο Σερρών απευθύνει πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις – μέλη του που δραστηριοποιούνται σε συναφείς κλάδους όπως ενημερώσουν έως την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου για το εάν προτίθενται να φιλοξενηθούν ως επιχείρηση στο περίπτερο του Επιμελητηρίου ή να διαθέσουν προϊόντα τους,
ώστε να προβληθούν μέσω του περιπτέρου του Επιμελητηρίου.
Σημειώνεται ότι όσοι αποφασίσουν να είναι παρόντες, θα έχουν τη δυνατότητα για B2B συναντήσεις με ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση: https://bit.ly/3YjFD2E
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: 23210 99744 – 23210 99723 | eves@eves.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις