ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Προς τον Δήμο Αλμωπίας Γραφείο Δημάρχου και αρμόδιο γραφείο στα λουτρά του Πόζαρ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σας έστειλα με μία επιστολή σχετικά με τη χρονιάτικη μας  εκδήλωση μας που θα πραγματοποιηθεί 10/2013 στο Πλανητάριο της Θέρμης.
Στην επιστολή αυτή που απευθύνομαι σε όλους τους λουτροπόλεις ζητούμε  κάποια προσφορά για τη γνωστή λαχειοφόρο αγορά.
Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα το αρμόδιο προς  γραφείο του λουτρών μας κοινοποίησε την απόφασή σας λέγοντας ότι προσφέρουμε (πέντε λούσεις) για αυτή την εκδήλωση.
Δεν θέλω να μπω στην ιστορία το τι προσφέραμε  σε αυτή τη Λουτρόπολη και σαν πρόεδρος του Συνδέσμου ιαματικών πηγών αλλά και σαν πρόεδρος  του πανελλήνιο σύλλογο ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων  Ελλάδος.
Θα πρέπει να όμως να ντρέπεστε όταν προσφέρετε σε μία εκδήλωση ενός πανελλαδικού συλλόγου τις γνωστές (πέντε λούσης.)

 Δεν είμαστε ούτε ζήτουλες ούτε εκλιπαρούμε για  όλες τις  εκδηλώσεις που κάνουμε πανελλαδικά κάτι να προσφέρουν οι ελληνικές λουτροπόλεις.

  Κάνουμε αυτές τις εκδηλώσεις εδώ και 18 χρόνια από την ίδρυση    του συλλόγου   μόνο και μόνο για να προβάλουμε το θεραπευτικό τουρισμό σε όλο τον κόσμο μέσα και έξω από την Ελλάδα  και αυτό δυστυχώς κύριε δήμαρχε δεν το αντιληφθήκατε όχι μόνο εσείς αλλά και πάρα πολλοί δήμαρχοι και πάρα πολλές ιαματικές πηγές.

Ξέρετε ότι αυτή την προσφορά σας  θα τη βάλουμε  επίτηδες στην εκδήλωση  και ο κόσμος ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα  για αυτόν  την  συμπεριφορά και κυρίως στην πόλη της Θεσσαλονίκης 
Να θυμάστε εσείς και όλοι ότι τα  λουτρά του δήμου Αλμωπίας  για να είναι και σήμερα στην πρώτη γραμμή  ήμασταν εμείς οι πρωτοπόροι στις αρχές του 1983 που σήμερα έχετε  ξενοδοχεία και εκατοντάδες επιχειρήσεις έχουν δουλεία κλπ

 Απλά θα  είχατε  ένας ιδιώτης όπως τον γνώρισα εγώ σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια και θα έκανε αυτό που έκανε τόσα χρόνια σε αυτή την περιοχή.
Για αυτό εκείνο που ζητούμε πάντα είναι  να μας σέβεστε και τίποτα παραπάνω

     Αυτά τα λίγα

(ευχαριστούμε γεια την πρόσφορα σας)

  πρόεδρο του συλλόγου

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

                                 Θεσσαλονίκη 20/1/2023

=====================================

Υ.Γ σε απάντηση του αιτήματός σας ενημερώνουμε ότι τα Λουτρά Πόζαρ θα διαθέσουν 5 δωρεάν λούσεις. ( Οι λούσεις δεν αφορούν Σαββατοκύριακο/αργίες)

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για το όνομα του τυχερού και αυτός να επικοινωνήσει μαζί μας για να δούμε τις ημερομηνίες των λούσεων

Με εκτίμηση,

Α.Τανούρη

Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.

τηλ.:2384091300

Σχετικές δημοσιεύσεις