Θέλεις δυνατά νύχια; Δοκίμασε αυτήν την τάση

Ανάμεσα στα τόσα trends που βλέπουμε καθημερινά στα social media, υπάρχουν κάποια που μπορούμε να δοκιμάσουμε εύκολα και άλλα όχι. Δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοσημειώσουμε και γι’αυτό κάνουμε save αυτά που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. 

Ένα από αυτά είναι και το πρόσφατο για δυνατά και ενυδατωμένα νύχια. Πρόκειται για το nail slugging. O συγκεκριμένος όρος μας θυμίζει το slugging, την τεχνική ενυδάτωσης προσώπου. Στο πρόσωπο, κάνουμε layering με συγκεκριμένα προϊόντα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα νύχια.

Στην ουσία, το slugging λειτουργεί ως θεραπεία ενυδάτωσης των νυχιών. Τα ενυδατωμένα νύχια, μπορούν να γίνουν και δυνατά νύχια. Αν σπάνε συνεχώς και η αφυδάτωση τα κάνει αδύναμα, σίγουρα θα σε βοηθήσει. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που έχει κάνει χαμο στο TikTok. 

Είναι πολύ εύκολο να το δοκιμάσεις στο σπίτι. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα λάδι σώματος και βαζελίνη. Ξεκινάς να απλώνεις το oil στα πετσάκια σου και να κάνεις λίγο μασάζ, ώστε να απορροφηθεί καλύτερα. Στην συνέχεια, βάζεις λίγη βαζελίνη ώστε να “κλειδώσει” η ενυδάτωση σε εκείνα τα σημεία.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, δίνει την ευκαιρία στο δέρμα σου να θεραπευτεί και να κρατήσει παραπάνω τα ενυδατικά στοιχεία. Μπορείς να το δοκιμάσεις στο pampering day ή να το κάνεις και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς.

Σχετικές δημοσιεύσεις