Κιάνου Ριβς ο μυκητοκτόνος – Ερευνητές έδωσαν το όνομά του σε φονικά βακτήρια

O Κιάνου Ριβς απάντησε μια σειρά ερωτήσεων που του έθεσαν οι φαν του στο Reddit, κάνοντας ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, όπως με ποιον σκηνοθέτη θα ήθελε να συνεργαστεί, τον ρόλο που πάντα ήθελε να παίξει και ποια από όλες τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει είναι η αγαπημένη του.

Επίσης, μάθαμε ότι επιστήμονες έδωσαν το όνομά του σε μια ομάδα χημικών ουσιών που σκοτώνουν μύκητες.

«Πάντα ήθελα να παίξω τον Wolverine», απάντησε ο Ριβς σε σχετική ερώτηση θαυμαστή του. Θυμίζουμε ότι τον ρόλο ερμηνεύει ο Χιου Τζάκμαν ήδη από το 2000, ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει σε αυτόν για το Deadpool 3.

Ένας άλλος χρήστης, ρώτησε τον ηθοποιό αν έχει κλέψει ποτέ κάτι από το σετ των γυρισμάτων. «Δεν κλάπηκε… (σ.σ του έχουν χαρίσει) το ρολόι και η βέρα από τον John Wick, ένα σπαθί από το 47 Ronin και το πρώτο κόκκινο χάπι που μου έδωσαν ποτέ οι Wachowski», εξήγησε.

Επίσης, ο Κιάνου Ριβς αποκάλυψε ότι ο Ντέιβιντ Φίντσερ είναι ένας από τους σκηνοθέτες με τον οποίο θα ήθελε να δουλέψει στο μέλλον.

Όταν ρωτήθηκε για την αγαπημένη του ανάμνηση στο Point Break, είπε, «Δουλεύοντας με τον Πάτρικ Σουέιζι. Ήταν ένας τζέντλεμαν [sic] απόλυτα επαγγελματίας, ένα αστέρι του κινηματογράφου, μια έμπνευση».

Σχετικές δημοσιεύσεις