ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Δίψα για το Κύπελλο-Καρτέρι από οπαδούς της ΑΕΚ

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, χωρίς να αποκρύψει την δίψα  και την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, στον αυριανό (11/05) τελικό του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ
«Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα είναι ένα ματς με συναισθήματα. Δεν παίζει ρόλο η κούραση, δεν θα υπάρξει. Είμαστε δυο καλές ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και υπάρχει αφοσίωση για το κύπελλο. Όταν παίζεις ένα τελευταίο παιχνίδι με το τρόπαιο στο τραπέζι, ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο για να τελειώσεις χαρούμενος».
Τους συμπαίκτες του εκπροσώπησε στην συνέντευξη Τύπου ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απουσία του κόσμου από τις κερκίδες του Ολυμπιακού σταδίου.
Ο μέσος του Δικεφάλου είπε: «Έχουμε δυο στόχους από την αρχή της χρονιάς. Πήραμε ήδη το πρωτάθλημα και τελείωσε για μας, και στόχος είναι να κάνουμε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας μας και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό» το πογευμα της Παρασκευης οππαδοί της ΑΕΚ έστησαν καρτέρι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Λ.Αθηνών,επενέβη η Αστυνομία.
Το απόγευμα της Παρασκευής (10/05), οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανάκια βρέθηκαν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχαν στήσει «καρτέρι» σε λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ που έρχονται από Θεσσαλονίκη.Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να κατευθύνονται προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, οι οπαδοί της ΑΕΚ επέστρεψαν στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αττικής Οδού, με τις διμοιρίες των ΜΑΤ να προσπαθούν να τους περιορίσουν για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Στους 3.000 ανέρχονται οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου, οι θεατές που θα βρίσκονται το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα είναι μόλις 1.040 υπό τον φόβο επεισοδίων. Παρά τον πολύ περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων που θα δοθούν, η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρή στο γήπεδο.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/3000-astynomikoi-kai-1000-theates-teliko-paok-aek

Σχετικές δημοσιεύσεις