Το κόλπο ενός νεαρού στο αεροδρόμιο για να μην χρεωθεί τα έξτρα κιλά στη βαλίτσα

Ένα από τα άγχη των ταξιδιωτών, πριν «πετάξουν» με αεροπλάνο είναι η έξτρα χρέωση στην αποσκευή τους αν υπερβούν το καθορισμένο βάρος. Να όμως, που ένας τύπος ανακάλυψε και εφάρμοσε ένα κόλπο για να μην χρεωθεί έξτρα..

Όταν λοιπόν πήγε στο check in για να αφήσει τις αποσκευές του και τοποθέτησε τη βαλίτσα του στον διάδρομο, ο οποίος είναι και ζυγαριά, έβαλε κάτω από τη βαλίτσα το πόδι του και με τη «μύτη» τη σήκωσε ελαφρά προς τα πάνω, ώστε να μειωθεί το βάρος.

Ένα από τα 120 σχόλια αναφέρει, πως πρέπει να έχει εξαιρετική ισορροπία και σταθερότητα γιατί το βάρος στην οθόνη αλλάζει συνεχώς, με ένα άλλο άτομο να συμπληρώνει: «Το ίδιο σκεφτόμουν, αυτές οι ζυγαριές είναι αρκετά ευαίσθητες».

Ένας άλλος τόνισε το προφανές: «Συνήθως ο υπάλληλος σπρώχνει αυτές τις αποσκευές πιο κοντά στο κέντρο, οπότε δεν θα φτάνει και δεν θα μπορεί ο επιβάτης να βάλει το πόδι του και να τη σηκώσει.

Κάποιος άλλος που φαίνεται πως το είχε σκεφτεί πολύ πιο πριν, έγραψε: «Το έχω κάνει στο παρελθόν και λειτούργησε. Μια φορά με έπιασαν και ο τύπος μου είπε “παρακαλώ, βγάλτε το πόδι σας από τη ζυγαριά, κύριε”»!

Σχετικές δημοσιεύσεις