Iδέες για να υποδεχτείς το φθινόπωρο στο σπίτι σου

Μετράς τις ημέρες για να κρυώσει ο καιρός και να χουχουλιάσεις στον καναπέ; Περιμένεις πως και πως να πιεις pumkin spice latte;

Τότε, σίγουρα θα είσαι και fan της φθινοπωρινής διακόσμησης. Για να μπεις σε ένα cozy mood, χρειάζεσαι λίγα μόνο βήματα. Μιας και περνάμε αρκετές ώρες στο σπίτι, είναι ευκαιρία να το διακοσμήσουμε έτσι ώστε να μας κάνει χαρούμενες.

Διάλεξε κεριά με φθινοπωρινό άρωμα

Τα κεριά μας κάνουν συντροφιά τα κρύα βράδια και τις βροχερές μέρες (και όχι μόνο). Μπορείς να επιλέξεις κεριά με άρωμα βανίλια, κανέλα, καραμέλα και γενικά “ζεστές” μυρωδιές και όχι λουλουδάτες.

Κολοκύθα για διακόσμηση

Μπορεί να σου ακούγεται κάπως american movie, αλλά αν τοποθετήσεις στο τραπεζάκι, στο τζάκι ή στο μπουφέ σου με αληθινή ή και διακοσμητική κολοκύθα, αμέσως θα αλλάξει η διάθεσή σου. Μας θυμίζει το halloween (ok, ψάχνουμε τρόπους να γιορτάζουμε περισσότερες φορές τον χρόνο), αλλά και τα χρώματ της εποχής.

Διάλεξε λευκά είδη και μαξιλάρια σε ζεστά χρώματα

Με την αλλαγή των μαξιλαριών του καναπέ, αμέσως θα νιώσεις ανανέωση. Με μαξιλαροθήκες και ριχτάρια σε θερμά και γήινα χρώματα, θα αλλάξει το σαλόνι σου. Είναι ένας οικονομικός τρόπος να φαίνεται διαφορετικός ένας χώρος.

Διακόσμησε τον χώρο σου με φύλλα

Μπορείς να βρεις αποξηραμένα φύλλα ή ανάλογα φυτά, για να τοποθετήσεις σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ή δίπλα στα κεριά σου. Εμάς μας αρέσει να μαζεύουμε και τα φύλλα του φθινοπώρου που πέφτουν, απ’ευθείας απο τη φύση.

Μην ξεχάσεις το υπνοδωμάτιο

Είτε μένεις μόνη στο σπίτι, είτε έχεις συγκατοίκους, μπορείς να διακοσμήσεις και το υπνοδωμάτιό σου. Με μαξιλαροθήκες, σεντόνια ή μια απλή κουβέρτα, η όψη του θα είναι διαφορετική. Επιπλέον, όλα τα παραπάνω tips μπορείς να τα εφαρμόσεις και στο δωμάτιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις