Βρήκαν τσάντα γνωστού ταχυφαγείου από δεκαετία του 1950 με τηγανητές πατάτες

Οι κρύες τηγανητές πατάτες είναι αρκετά κακές. Αλλά οι κρύες, παλιές τηγανιτές πατάτες είναι ακόμα χειρότερες. Αυτή είναι η έκπληξη με πατάτες Macdonalds από που έπεσε πάνω σε ένα ζευγάρι από το Ιλινόις κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού .

Στις 16 Απριλίου, ο Rob και η Gracie Jones εργάζονταν στο σπίτι τους στο Crystal Lake του 1959, που βρίσκεται περίπου 50 μίλια βορειοδυτικά του Σικάγο. Ξαφνικά, βρήκαν μια τσάντα McDonald’s δεκαετιών πίσω από έναν τοίχο.

«Ο Ρομπ ήταν στο μπάνιο και αντικαθιστούσε το παλιό εξάρτημα χαρτιού τουαλέτας», είπε η gracie ι στο CNN την Τετάρτη, «Καθώς έβγαζε το εξάρτημα, παρατήρησε ένα τυλιγμένο κομμάτι ύφασμα μαζεμένο μέσα στον τοίχο».

Το ζευγάρι δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να ανακαλύψει μια σακούλα φαστ φουντ δεκαετιών .

Σε αυτό το σημείο κοιταζόμαστε και οι δύο αναρωτιόμαστε αν θα καλούσαμε την αστυνομία επειδή μόλις ανακαλύψαμε στοιχεία από έναν τόπο εγκλήματος!” Η Gracie είπε: «Ήμασταν πολύ ανακουφισμένοι που μόλις βρήκαμε την παλιά τσάντα McDonald’s».

Στη συνέχεια πήραν την τσάντα στην κουζίνα τους για να την ανοίξουν προσεκτικά. Μέσα βρήκαν δύο περιτυλίγματα χάμπουργκερ και μερικές μισοφαγωμένες τηγανητές πατάτες δεκαετιών — που ήταν τραγανές και καφέ.

«Είδαμε τις πατάτες και είπαμε, “Αυτό είναι εξωπραγματικό”. Πώς στο καλό βρίσκονται ακόμα αυτές οι πατάτες σε αυτό το σακουλάκι και πώς διατηρούνται τόσο καλά; Ήταν εξωφρενικό», πρόσθεσε η Gracie.

Οι πατάτες McDonald’s είναι συνήθως γνωστές για το αλμυρό τους άρωμα, αλλά το ζευγάρι είπε ότι δεν υπήρχε μυρωδιά σε αυτά τα ”κειμήλια”. Η Gracie είπε ότι πήραν μερικές από τις πατάτες και εξεπλάγησαν με το πόσο στιβαρές ήταν, παρά την κακή εμφάνισή τους.

Ερευνώντας το λογότυπο στην τσάντα που ανακάλυψαν, το ζευγάρι έμαθε ότι χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή McDonald’s από το 1955 έως το 1961. Ανακάλυψαν επίσης ότι ένα από τα αυθεντικά McDonald’s της περιοχής χτίστηκε στο δρόμο από το σπίτι τους το 1959 — την ίδια χρονιά χτίστηκε το σπίτι τους.

Η τσάντα περιείχε ακόμη και την αρχική μασκότ για την αλυσίδα fast-food, Speedee. Το CNN επικοινώνησε με τα McDonald’s σχετικά με το ασυνήθιστο εύρημα και περιμένει σχόλια. Προς το παρόν, το ζευγάρι έχει αποθηκευμένο το αρχαίο γεύμα και δεν είναι σίγουρο τι να το κάνει. «Θα χαρούμε να το πουλήσουμε ή αν όχι, πιθανότατα θα το κρατούσαμε ως ένα ωραίο κομμάτι της ιστορίας», είπε η Gracie.

Σχετικές δημοσιεύσεις