Ηλεκτρική σκούπα ρούφηξε γυναίκα – “Χόρευαν” μαζί και.. βγήκε εκτός ελέγχου

Το καλύτερο πράγμα άμα έχεις φίλους είναι ότι μπορούν να κάνουν ακόμα και την πιο βαρετή μέρα που έχεις να κάνεις την πιο σπαστική δουλειά να γίνεται σκέτη διασκέδαση.

Το να πλένεις το αμάξι δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί, αλλά αν το κάνεις παρέα με την φίλη σου και μια ηλεκτρική σκούπα που ρουφάει πολύ,ίσως αποβεί και πολυ αστείο…

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε viral, δυο γυναίκες πλένουν το αμάξι τους, χορεύοντας και γελώντας.

Η μία χρησιμοποιεί το κοντάρι σαν μικρόφωνο και δίνει το σόου της.

Όμως κάποια στιγμή το φέρνει πολύ κοντά στο πρόσωπό της, με το επικό ρούφηγμα να είναι πλέον αναπόφευκτο.

Και ήταν τόση η δύναμη, που η γυναίκα δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα μόνη της με το θεριό και ζήτησε και τη βοήθεια της φίλης της.

Η οποία φυσικά είχε “πεθάνει” από τα γέλια και δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό, αφού είχε γονατίσει μπροστά στο θέαμα που αντίκριζαν τα μάτια της.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τα κορίτσια. 

Ένα πολύ καθαρότερο αυτοκίνητο, πολύ γέλιο και μια μελανιά στο μάγουλο που θα αργήσει πολύ να φύγει.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να παραδέχονται πώς κι αυτοί έχουν κινδυνεύσει ή ακόμη και επιχειρήσει να πάθουν κάτι τέτοιο ή κάτι παρόμοιο με μια ηλεκτρική σκούπα, που στο κάτω-κάτω έχει κατασκευαστεί για να ρουφάει.

Σχετικές δημοσιεύσεις