Κολυμπούσαν δίπλα σε μαύρο καρχαρία

Ένα σοκαριστικό βίντεο από drone έχει καταγράψει έναν μαύρο καρχαρία να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από δύο ανυποψίαστους κολυμβητές στην παραλία Daytona της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε από τα αδέρφια Ρόμπερτ και Μπλέιλ Ρας καθώς παρακολουθούσαν τις κινήσεις του καρχαρία περίπου ένα μίλι βόρεια της προβλήτας.

Τα αδέρφια ακολούθησαν τον καρχαρία κατά μήκος της ακτής, αλλά ήταν πολύ μακριά για να ειδοποιήσουν τους κολυμβητές, σύμφωνα με το Fox 35 Orlando .

Ο Μπλέικ είπε ότι είδε τον καρχαρία «να πηγαίνει κατευθείαν προς τους ανθρώπους». Ο καρχαρίας τους πλησίασε επικίνδυνα, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε, με το ζευγάρι να μην τον έχει αντιληφθεί.

Μάλιστα , στο σημείο υπήρχε κι άλλος κόσμος με τον χειριστή του drone να λέει: «Κολύμπησε κοντά σε πολλούς ανθρώπους πριν φύγει μακριά». Μάλιστα, σημείωσε ότι οι επιθέσεις καρχαριών είναι πολύ συχνές στην περιοχή Daytona Beach. «Είναι πολύ δυσάρεστο να παρακολουθώ αρκετά τακτικά, καρχαρίες να δαγκώνουν ανθρώπους», πρόσθεσε.

Σχετικές δημοσιεύσεις