Στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ ο 007 θα είναι γυναίκα

Όσοι πιστεύουν ότι ο πράκτορας 007 δεν μπορεί να είναι μαύρος ή γυναίκα, ας ετοιμαστούν για μια μεγάλη έκπληξη στη νέα ταινία. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail και δείχνουν αρκετά αξιόπιστες, στην 25η ταινία Τζέιμς Μποντ υπάρχει νέος 007, και είναι η μαύρη ηθοποιός Λασάνα Λιντς, που γνωρίσαμε ως πιλότο Μαρία Ραμπό στην ταινία «Captain Marvel».

Πώς γίνεται αυτό; Η ταινία ξεκινάει με τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ να έχει αποσυρθεί στη Τζαμάικα, όμως ο M (Ρέιφ Φάινς) τον καλεί ξανά στην υπηρεσία για να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια απειλή. Από τη στιγμή όμως που ο Μποντ έχει βγει εκτός δράσης, ο κωδικός αριθμός 007 έχει περάσει σε άλλον πράκτορα της MI6, τον χαρακτήρα που υποδύεται η 31χρονη Λιντς.

Μάλιστα, η πηγή της Daily Mail περιγράφει τη σκηνή όπου βλέπουμε τον Μ στο γραφείο του να λέει «Περασε μέσα, 007» και αντί για τον Κρεγκ βλέπουμε τη Λιντς και μας… πέφτει το ποπ κορν.

Κατά καιρούς διαβάζουμε διάφορα «τρελά σενάρια» στα βρετανικά ταμπλόιντ, ωστόσο αυτό δείχνει να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα καθώς ταιριάζει με την υπόθεση της ταινίας αλλά και με την εμπλοκή στο σενάριο της Φίμπι Γουάλερ-Μπριτζ, δημιουργό των σειρών «Fleabag» και «Killing Eve». Η Γουάλερ-Μπριτζ μπήκε τελευταία στιγμή στην παραγωγή για να να βάλει κάποιες πιο εκσυγχρονιστικές πινελιές στο σενάριο, και η συγκεκριμένη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μία από αυτές.

Το συμπέρασμα: Ακόμη και αν δεν «πειράξουμε» τον Τζέιμς Μποντ, όσον αφορά τον 007… όλα είναι ανοιχτά.

Σχετικές δημοσιεύσεις