Flares are back – To street style παραδίδει μαθήματα στιλ με παντελόνια καμπάνα

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

Το κλασικό κομμάτι των 70s, τα αγαπημένα flared trousers, εθεάθησαν να αγγίζουν πολλά πεζοδρόμια του Παρισιού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας SS21.

Το ότι το ρετρό είναι το νέο mainstream είναι πλέον γεγονός. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, σε μία στιγμή που η secondhand αγορά ρούχων βρίσκεται στο απόγειό της, δε αποτελεί έκπληξη πως διαχρονικά κομμάτια επιστρέφουν και πάλι στους δρόμους της πόλης. Μοναδικά vintage σύνολα κατακλύζουν το street style, συμβολίζοντας την ανάγκη των stylers να διαφοροποιηθούν και κατ’ επέκταση να ξεχωρίσουν. Τι συμβαίνει όμως με τα παντελόνια καμπάνα; Και ποιες τα εμπιστεύονται ξανά με κλειστά μάτια;

Τι πρέπει να ξέρετε

Το κλασικό κομμάτι των 70s, τα αγαπημένα flared trousers, εθεάθησαν σε αμέτρητες εμφανίσεις των street stylers. Στα χέρια – ή μάλλον στα πόδια – της νέας γενιάς, τα παντελόνια με το χαρακτηριστικό άνοιγμα το στο τελείωμα απέκτησαν νέο αέρα και ξεπέρασαν κάθε στιλιστικό κλισέ που παραπέμπει σε εποχές ντίσκο, αντλώντας έμπνευση από τις πιο up-to-date πασαρέλες.

Σχεδιαστές όπως Y/Project, Charlotte Knowles και Nensi Dojaka απογείωσαν τα flared τζιν με την πρωτοποριακή ματιά τους στις συλλογές SS21, ενώ Victoria Beckham και Balmain μας υπενθύμισαν με τον πιο κομψό τρόπο τη δυναμική τους, δίνοντας έμφαση στο μήκος και τη πολυμορφική σιλουέτα που δημιουργούν.

Τα it girls που τα λατρεύουν

Η Δανέζα Mona Tougaard, το top model Mica Argañaraz, καθώς και η Sculy Mejia απέδειξαν γιατί τα παντελόνια καμπάνα θα μας απασχολήσουν πολύ τον χειμώνα που έρχεται. Προμηθευτείτε αδιάβροχα, ψηλές μπότες και ιδιαίτερα πλεκτά και φορέστε την νέα τάση, όπως οι καλύτερες εκπρόσωποι του street style.

Σχετικές δημοσιεύσεις